DE (TERUG) VAL

“het maakt niet uit hoe je begint en hoe vaak je (terug) valt.
Het enige dat telt is hoe jij eindigt”

Burn-out en perfectionisme

Dit gedeelte dwingt tot examineren van de harde plekken in jou die nog heling en groei moeten accepteren. Deze mentale plek met de juiste percepties helpt jou daarbij.

Terwijl ik genees, evolueer ik
Terwijl ik genees, leer ik
Terwijl ik genees, verbind ik mij met zielenwerk
Terwijl ik genees, stop ik me te verbergen
Terwijl ik genees, groei ik!

Millennials

Iets dat het ervarende zelf gelukkig maakt, is niet precies hetzelfde als wat het terugblikkende zelf tevreden stelt. Hoe leer jij weer dat jouw uniek bestaan het bestaan van het leven en energie bevestigt?

Herstelgericht werken is de kern, waarbij wij zicht proberen te krijgen op jouw krachten en kwetsbaarheiden. Maar ook zicht op wat jouw helpt en wat jouw hindert. Wij laten jou dat unieke wat diep binnen in jou zit, weer aan jou zien.

Angst

Pijn duwt je totdat visie je trekt

Stop met bang zijn voor jou! Dat ben jij! Alles waar je voor wegrent of onnodig vasthoudt dan ben jij! Onze therapeuten en coaches zijn goed in het herkennen en verhelpen van de dingen die je kop je lijf aan kan doen. Zij helpen jou om patronen te doorbreken en te beseffen dat  jijzelf het helend woord bent.